Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Közmű Generál Kft.
Cím: 4400 Nyíregyháza, Nádor u. 64.Email: info@kozmugeneral.hu
Telefon: 06-30/935-5966Fax: 06-42-461-363

Bevezető

Közműépítés
- ivóvízhálózatok építése, fenntartása
- gázvezeték, csapadékcsatorna , szennyvízcsatorna építése, fenntartása
- magas-, és mélyépítési munkához kapcsolódó földmunkák végzése

Parképítés, fenntartás, út- és térburkolat
- út- és térburkolat készítése
- parkok építése, fenntartása
- erdőfelújítás, telepítés, ápolás

Hulladékkezelés
- veszélyes hulladék-tároló, komposztáló építés
- építési törmelék újrahasznosítása
- lakossági folyékony hulladékszállítás

Fürdőtechnika
- szökőkút és látványfürdő építés

Víz- és csatorna hálózatok
- belső víz-, gáz gépészeti szerelés
- csapadék és szennyvíz csatorna hálózat mosatása és tisztítása
- ipari kamerás csatorna vizsgálat
- feltárás nélküli csatorna javítása RIBLOC technológiával
- vízcsőtörési hiba műszeres keresése, feltárás nélkül
- tevékenységi körhöz kapcsolódó termékek gyártása

Bemutatkozás

Társaságunk egyéni vállalkozásként indult 1983. márciusában, mely 1988. májusában átalakult gazdasági munkaközösséggé (GMK). A törvényi kötelezettségeknek eleget téve 1999. január 19-én változott a közkereseti társasági (KKT) formára, majd cégünk 2005. november 8-án, fejlődésünknek és a növekvő igényeknek köszönhetően beolvadt az általunk korábban létrehozott KÖZMŰ GENERÁL Kft - be. Társaságunk mára olyan gazdasági potenciál, amely versenyképes ágazatában, jelentős gazdasági befolyással bír és ismert név a régióban.

Az évek folyamán a megrendelői igényekhez igazodva először ivóvíz, csapadékcsatorna és szennyvízvezetékek építése volt a fő profilunk. A Tigáz-Dso Kft. minősített vállalkozójaként sikerrel pályázunk a kis-, közép- és nagynyomású gázelosztó-vezetékek kivitelezésére, rekonstrukciójának megvalósítására.

A gázvezetékek mellett telefonhálózatok építését, szennyvíz és csapadék csatornahálózat mosását és tisztítását, valamint parkfenntartási és erdőfenntartási munkákat is végzünk. A fenti tevékenységekből is kitűnik, hogy társaságunk közvetve hozzájárul, a régióban élő lakosság életminőségének javulásához, a környezet megóvásához. Társaságunk az előbb említett, magasabb rendű célok megvalósulását ugyanolyan fontosnak tartja, mint a gazdasági eredményességet.

A minőségirányítási rendszer (MSZ EN ISO 9001:2001) 2000-ben került bevezetésre. Az átalakulást követően 2005. novemberétől automatikusan pedig alkalmaztuk a Közmű generál Kft-nél is. Társaságunk jó hírnevét tovább erősíti, a partnereinkkel és megrendelőinkkel fenntartott kapcsolatainkat tovább gazdagítja a 2010-ben bevezetésre került MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány követelményeknek megfelelő környezetközpontú irányítási rendszer.

Versenyképességünk így a régióban az elmúlt években növekedett, ami árbevételünk növekedésében is megmutatkozik. Társaságunknál az optimális költségfelhasználás és a gazdaságosság szempontjait széles körben érvényesítjük.

Az elvégzett folyamatos fejlesztések során eljutottunk oda, hogy parképítési és -fenntartási, valamint közmű, út és térburkolat építési munkákhoz, továbbá gázvezeték-hálózat építéshez és szereléshez használatos gépekkel, eszközökkel rendelkezünk, ami alapján nem okoz nehézséget nagyobb volumenű munkákra is vállalkozni.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0