Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bihari Lovastanya
Cím: 4400 Nyíregyháza, Antalbokor 8.Email: bihari1tibor@t-online.hu
Web: www.biharitanya.comTelefon: 06-42/726-810, 06-20/490-6242
Fax: 06-42/342-539Gps: 47.9699598 , 21.6586751

Bemutatkozás

2x10 fõ részére tudunk kényelmes fekvõ helyet biztosítani vályogból, fából, kõbõl épült tornácos vendégházban 4x2 ágyas és 2x6 ágyas szobákban. Tusoló és wc minden szobában van. A konyhát a vendégek is használhatják. Az udvaron sátor felállítására is van lehetõség, de lehet aludni a szénatárolóban is. Disznótoros, névnap, esküvõ, garden partik megrendezése. Kocsikázás lovaglás, télen szánkózás, szabad tûzön sütés-fõzés.
Tagjai vagyunk a Lovas Turisztikai Szövetségnek. A Bihari Tanya egész évben vendégei rendelkezésére áll.

A Bihari tanya Nyíregyházához 2 km-re a 36-os út mentén, a nyírségi homok dombok egyikén található. Kisbéri félvér lovainkkal ideális "aszfaltmentes" lovaglásra, kocsizásra van lehetõség az akácfákkal övezett dûlõutakon, a bokortanyákon keresztül. Ez egy "élõ tanya". A lovakon, kis csikókon kívül szabadon élnek itt a kutyák, macskák (nagy barátságban), kapirgál a kotlós a kiscsibéivel, úszkálnak a kacsák kicsinyeikkel a vízben. Meg lehet lesni az õzeket, nyulakat amint átszaladnak a legelõn, a fácánt, amikor nyugovóra tér egy fa tetejére.
Egész évben fogadunk vendégeket. Télen a fehér hó lepte táj, a csillogó zúzmara, a csilingelõ lovas szánok nyújtanak maradandó élményt a nagyvárosi emberek számára. Elõre pontosan leírt dátum szerinti programunk nincs. Az idõjárás és az állatok "irányítják" szorgos napjainkat. A vendégeink segíthetnek az állatok etetésénél, megnézhetik az aratást, lehet szénát gyûjteni, vagy éppen teheneket fejni és megkóstolni a meleg habos tejet.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0