Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Juhász Optika-Nouvelle Ligne Szemüveg Szaküzlet
Cím: 4400 Nyíregyháza, Dózs Gy. út 9.Email: juhaszoptika@freemail.hu
Telefon: 0670-567-4767

Bevezető

Szeretettel várjuk Vásárlóinkat barátságos, családi hangulatú optikai üzletünkben, Nyíregyháza belvárosában! Széles választékkal, akciókkal, minőségi keretekkel, lencsékkel, és természetesen kedves kiszolgálással. Szemvizsgálat, a legújabb keretek, fényre sötétedő lencsék és olcsó kiegészítők találhatóak Nyíregyháza legelső Aranykoszorús Optometrista látszerészénél, a Juhász Optikában. Szemüveg készítéssel, javítással, lencsecserével forduljon hozzánk bizalommal. A minőség garantált.

Bemutatkozás

30 éves a Juhász Optika! Az Első Látszerész Üzlet Nyíregyházán 1982-ben Juhász Imre Látszerész mester,15 Ofotértnál ledolgozott év után, Nyíregyházán vállalkozóként, megnyitotta az első szemüveg szaküzletet. A vállalkozás az akkori Leningrád utcán,( ma Nagyvárad utca) egy családi ház udvarán kapott helyet. Kicsi volt, mégis nagy szeretettel, precizitással és mégnagyobb szívvel volt tele. Majd 1986 nyarán, elfoglalta jól ismert helyét Nyíregyháza belvárosában, a Dózsa György utcán. Az Üzlet a kornak megfelelően mindig megújult, de volt ami sosem változott. Ez nem más, mint a szakma szeretete, a precizitás és vevőink elégedettsége. Nemcsak Üzletünk fejlődött, hanem a tulajdonos is képezte magát, hiszen 1990-ben megszerezte az Optometrista Látszerész Mester címet, így Szemvizsgálatra már üzletünkben is lehetősége van mindenkinek. Továbbra is szeretettel várunk mindenkit, 45 év szakmai tapasztalattal, az Első és Egyetlen Juhász Optikában! Üzletünk OTP egészségkártya elfogadóhely!!!

Keresőszavak

szemüvegkeret, sovano napszemüveg, polar napszemüveg, extasy szemüvegkeret,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0