Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Baromfi Őstermelő-Nyíregyháza
Cím: 4400 Nyíregyháza, Szabadságbokor 1.Web: www.aranysargapipihus.hu
Telefon: 06-20/581-1824

Bevezető

A 11 évvel ezelőtti indulásom óta, megszerettem ezt a szakmát, megtanultam a fortélyait, s alkalmazom azokat. Nem volt egy könnyű feladat, főleg a mai konkurenciaharcban.

Bemutatkozás


Magyar kukoricával, nagyon egyszerű módon, korszerű otthoni körülmények között nevelem az állatokat. A baromfit tisztítva, zsigerelve, konyhai feldolgozásra előkészítetten árulom a Nyíregyházi Búza téri piacon, heti 3 alkalommal.. A közbenső időmben az állattartás egyéb teendőit végzem. Sok állatom van, különféle fajtájú.
És hasonló lábasjószágok…
Mivel, a piacok alkalmával, sok emberrel találkozom nap- mint-nap, s beszélgetünk, vásárlásuk közben..Sok tanácsot kérnek, főleg a főzéssel, az állatokkal kapcsolatban. Szeretem az embereket, s szívesen beszélek a problémáikról, hisz egy jó szó megaranyozza a napját mindenkinek.
Feldolgozom az állatoknak, szinte minden részét. Főleg a grillcsirke előkészítés, a tanyasi rántani való csirke, tölteni való csirke, a jércék, kakasok, kacsa, liba, gyöngytyúk termékek a kedvenceim.
Hisz ezeket hordom feldolgozás után a piacra. Igazából az előrendelést, mint eladási lehetőséget szeretem, hisz egyszerűbb, az áru csomagolását, szállítását előre megoldani, mint, akkor azonnal… Ezért szoktam akciókkal is elősegíteni, biztosítani az általam forgalmazott áruféleségek frissességét. Receptet is mondok, ha kéri a vevő, jó kakas leves, paprikás vagy sült csirke receptet, a liba és kacsa a legjobb és legfinomabb legyen mikor, mint étel az asztalra kerül.
Az árak:
Mivel a minőség a védjegyem, s elköteleződtem e felé, ezért egy középkategóriás árszintet céloztam meg, pont, az általam forgalmazott háztáji termékek minőségét jelezve!
E miatt:
csirke 1200Ft/kg kacsa 1300Ft/kg liba 1500Ft/kg
Tisztítva, zsigerelve, csomagolva.
Szeretettel várom régi és új vevőimet!

Keresőszavak

húsipar, háztáji liba, kacsa,kakas, rántani való csirke, tyúk termelés


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0