Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel Continent Szálloda és Étterem
Cím: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 52.Email: continent@chello.hu
Web: www.hotel-continent.huTelefon: 0642-501-500
Fax: 0642-402-865Gps: 47.9764299 , 21.7171178

Bemutatkozás

A HOTEL CONTINENT
Szálloda és Étterem
a városközponttól néhány percnyire, a Sóstói erdõ ölelésében, a villanegyed közepén található. Az eklektikus stílusú épület látványa már a megérkezés pillanatában elfelejteti a túlhajszolt élet okozta stresszt. A színvonalas és egyedi módon berendezett, légkondicionált szobák, a csöndes belsõ kert, a figyelmes kiszolgálás, a gyertyafényes vacsoraestek – a kandalló pattogó tüze mellett – az otthon kényelmét kínálják Önnek.
Lazuljon el és ha ideje engedi, fedezze fel a közeli erdõt! Látogasson el a rohamosan fejlõdõ Sóstófürdõre, ahol több órát eltölthet az ország második legnagyobb szabadtéri Vadasparkjában, vagy az ugyancsak híres szabadtéri Falumúzeumában. Ismerje meg a városunkat, a három ország által határolt megyeszékhelyet, Nyíregyházát.
Visszatérve a munkából, a városnézésbõl, éttermünkben élvezheti az európai és magyar konyha ízeit. Egészséges, alacsony zsírtartalmú ételeket, vegetáriánus finomságokat kínálunk, a legfinomabb magyar borok kíséretével. Amennyiben hosszabb idõt tölt szállodánkban, kérésére összeállítjuk étrendjét, az egészséges táplálkozás jegyében; gyermekmenüt életkortól függõen.
Négycsillagos színvonalú szállodánkban 10 kétágyas szobában 20 fõ elhelyezésére van lehetõség; 5-11 éves korig a gyermekek 50% kedvezményt kapnak. A szobák, fürdõszobák rendelkeznek azokkal az extra szolgáltatásokkal, amelyek az Ön kényelmét szolgálják. Biztosítjuk, a dohányzó - nem dohányzó területek közötti választás lehetõségét, Internet-használatot… Business – szolgáltatás (fax, fénymásolás, üzenetátadás, e-mail, Internet, gépkocsikölcsönzés, programszervezés).
Éttermünket, ahol az ízek randevúznak Önnel, különféle családi, baráti, üzleti ebédek, vacsorák, állófogadások helyszínéül ajánljuk. Éttermünk kiegészülve a konferenciateremmel a szakmai rendezvényekre (partnertalálkozó, továbbképzés, konferencia, termékbemutató) kiváló lehetõséget nyújtanak.
A konferenciateremhez egy belsõ, zárt kert tartozik, a kettõ együtt a test és szellem felüdülést segíti. A konferenciaterem kapacitása széksorosan: 75 fõ, bankett: 50 fõ, állófogadás: 120 fõ.
Szolgáltatásaink
Erõssége a biztonságos, tiszta környezet. Közel a városhoz, mégis távol a város zajától. Rendelkezünk egy mini fitness teremmel, ahol szaunát és fitnessgépeket vehetnek igénybe térítésmentesen. A gépkocsik elhelyezésére zárt parkolót, vagy fedett garázst biztosítunk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0